Саме так прокоментував інформацію про витрачені кошти на ремонт сільської ради Бохоницький сільський голова с. Бохоники Ігор Савчук.

Його оцінка моєї діяльності – «чим гірше, то для цієї людини краще» мене не дивує. Це в нашій країні так завжди, як тільки осмілюєш говорити правду, маєш свою думку, твоя позиція не співпадає із їх величністю – то ти неугодний, або ще гірше в недалекому минулому – ти«ворог народу».

Відносно ремонту. Яка ж моя вина в тому, що сільський голова всупереч вимогам законодавства, без рішення ради ( проголосувало 7 депутатів із 14, потрібно 8, причому самвін не голосував, а пізніше сфальсифікував бюлетень для голосування, підписався сам і виправив 7 на 8), і перерахував півмільйона грн. за невиконаний ремонт?.

Посудіть самі, шановні читачі, 07 грудня 17 р. заключається договір підряду, 14 грудня 17 р. підписується акт виконаних робіт, 18 грудня перераховується 560 426.95 грн.! Як Вам це! (Майже як кримський міст!)

Тобто, відповідно до акту, роботи виконані ще до отримання коштів?.

Але шановні, хто був в Бохониках – ви бачили ремонт в грудні, січні, лютому?

І лише в березні, після того як, наголошую не мною, а слідчим управлінням ГУ Нацполіції у Вінницькій області 09.01.18р. внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 4201800000000005 за фактом розтрати бюджетних коштів службовими особами Бохоницької сільської ради та ПП «Актив-Строй» за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 191 КК України – ремонт розпочали. Для видимості не прибирають сміття, розтрощили, що треба, а більше, що не треба, а голова вирішив перекласти вину на мене!?

І знову не мною, а листом управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області мене повідомлено, що згідно висновку Вінницького НДЕКЦ МВС України від 19 лютого 2018р. №6 об’єм та вартість фактично виконаних будівельних робіт згідно договору підряду від 17 грудня 2017р. №50 на проведення капітального ремонту будівлі Ради по вул. Гагаріна 43 в с. Бохоники не відповідають тим, що відображені в акті приймання виконаних будівельних робіт на загальну суму 560 426.95 грн.! Чи і тут я винен?

І знову не моя вина, що заступником прокурора Вінницької області подано позов до господарського суду Вінницької області про стягнення із ПП «Актив-Строй» цих самих, перерахованих згідно підряду №50 від 07.12.17р. 560 426,95 грн.!

Що заважало голові дотримуватись норм законодавства, адже перед відкриттям 23 сесії 7 скликання 01.012.17р. я надав письмове заперечення про недопустимість проведення і прийняття рішень сесії в такий спосіб.

То для чого вчиняти «гірше, щоб для мене було краще»?. Чи не розумніше самому діяти по Закону і не шукати вину в інших.

Депутат Бохоницької сільської ради Майстер Г.І.