Цьогоріч спікери відмовились від глянцевих історій успіху й поділилися відвертими розповідями про невдачі й шляхи їх подолання. Своїми виступами вони продемонстрували, що для того, аби досягнути мети, потрібно багато працювати та не здаватися на шляху до своєї мрії.

Однією з учасниць бізнес-форуму стала благодійниця та депутатка Вінницької облради Людмила Станіславенко. За її словами, форум дав змогу не лише перейняти позитивний досвід, а й знайти партнерів для реалізації спільних проектів.

– Впродовж двох днів на нас чекала насичена програма та багато цікавої інформації. Модератори запросили спікерів, які говорили про новації в галузі нетворкінга та різноманітні технології, які сьогодні активно втілюються в життя. Учасниці форуму — жінки, яким вдалось досягнути вершин у найбільш затребуваних сферах діяльності, вони надзвичайно різні, проте їх об’єднує наполегливість й бажання допомогти оточуючим.

Людмила Анатоліївна розповіла, що учасниці КУЖ активно займаються благодійною діяльністю й реалізують креативні проекти в різних куточках нашої держави.

– Звичайно, впродовж року кожна з нас організовує десятки, а то й сотні благодійних заходів. Наприклад, нещодавно ми разом провели акцію, яка мала на меті об’єднати всіх нас навколо любові до нашої неньки України. Всеукраїнська акція «Подарунок новонародженому» була приурочена до Дня вишиванки. Вишиванки для своїх малюків отримали мами у Вінниці, Львові, Одесі, Києві, Краматорську та інших містах України. Окрім того, під час благодійного вечора, який проходив в рамках бізнес-форуму, відбувся благодійний аукціон.

Завершився VI Міжнародний бізнес-форум «EUROWOMAN 2018» церемонією нагородження найкращих. Конкурсна комісія впродовж року слідкувала за діяльністю учасниць Клубу успішних жінок й визначила п’ятірку, яка брала активну участь у суспільному та політичному житті країни. Вінничанка Людмила Станіславенко стала однією з переможниць рейтингу «EUROWOMAN 2018: Жінка року».

– Щодня кожна з нас долає перепони на шляху до успіху. І я переконана, що усі учасниці гідні перемоги. Адже клуб, який нас об’єднує, має на меті показати оточуючим, що жінки можуть реалізуватися не лише як гарні мами й господині, а й як лідери великих корпорацій, політичні діячки й при цьому не забувати про благодійність.

Окрім Людмили Станіславенко, переможцями конкурсу стали Надія Оксинчук — освітянка, яка опікується навчальним процесом на Донеччині, успішна бізнес-тренерка Людмила Богуш-Дан, директорка «Cryoin Engineering Ltd» Лариса Бондаренко та консул Литовської республіки в Одесі Олена Друтис (на фото зліва направо).

Віктор Кривенко