У ній між собою змагались дві команди зірок. Сильну половину людства представляли телеведучі Володимир Остапчук, Григорій Решетник та виконавець Тамерлан. А ось із дівчат можна було побачити екс-»Віа-гру» Надію Мейхер, фешн-фотографа Соню Плакидюк та співачку Альону Оморгалієву.

Цікаво, що цього разу ефектна ведуча Леся Нікітюк придумала для суперників досить оригінальний конкурс «Обмін ролями», який полягав у змаганні з армреслінгу із дівчатами. Щоправда, в суперники їм дісталась майстер спорту та чемпіонка України в цьому виді спорту — Вікторія Рожко із села Флорино Бершадського району. Дівчина зійшлась у поєдинку із Григорієм Решетником. Не пройшло і кілька секунд, як наша землячка поборола чоловіка. Після участі в програмі Вікторія ось що сказала:

– Коли команда чоловіків дізналась, що із нами, дівчатами, доведеться боротись на руках, вони були шоковані. Не повірите — за голову брались. Щодо мого суперника Григорія Решетника, то він справив дуже приємне враження. Бо коли нам сказали до останнього боротись, він поцілував мою руку. Чесно кажучи, такого в мене ще ніколи не було. Наш бій вийшов ефектним. Після його завершення Григорій подякував мені зі словами: «Ви шалена».

Варто зазначити, що Вікторію Рожко давно називають майбутнім світового армреслінгу. Дівчина захоплюється ним ще з дитинства. Коли навчалась у восьмому класі, взяла участь у змаганнях, виграла в усіх — навіть в одинадцятикласниць. А в дев’ятому класі, коли прийшло положення про районні змагання, вчитель фізкультури одразу запросив Віку туди. Так вона познайомилась з бершадською районною федерацією, а згодом, завдяки тернерам-професіоналам, здобула чимало призових місць на престижних чемпіонатах. Після школи Вікторія вступила на географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Її професія — менеджмент земельних ресурсів. Навчання та спорт наша землячка, як бачимо, вдало поєднує…

Віталіна Володимирова