Дивитися на цих брехунів зовсім не хочеться. Звертаюся до панів при владі. Ви добре вирахували, як обдурити тих людей, які по 40 років працювали. Недурно ви на трибуні плескали в долоні, раділи, що брехливі депутати проголосували за брехливу пенсію. Хоча ви в рекламі показували пенсію 3 тисячі, тільки не казали, що не всім. Де поділися тих 3 тисячі, які ви обіцяли людям, які пропрацювали по 30-40 років?!

Пане Рево, казали, хто як працював – так і заробив. Я закінчила в 1966 році школу і пішла працювати на завод. Ми працювали в три зміни, нам платила держава по 80 рублів, в ті роки це була непогана зарплата. Ви кажете, що у вашої мами мала пенсія. Невже вона теж ледача жінка, не хотіла добре працювати, щоб була велика пенсія? Невже ви думаєте, що ледачі люди працювали в колгоспі, чи ви думаєте, що погано працювали няні в дитячому садочку? Треба було кожній дитині витерти носа і дупку, бо їм було по 1 року і їх віддавали в садок – мами йшли працювати. Чи, може, ледача санітарка в лікарні, яка носила судна після лежачих, тяжкохворих людей? Невже ви не водили своїх дітей у садок, ніколи не лежали в лікарні, не знаєте, що це за труд. Якщо не лежали, то ще доведеться лежати – від цього ніхто не застрахований.

Ще звертаюся до пана «радикала». У вас піна летіла з рота, як ви з трибуни кричали, що 3000 грн. – це мала пенсія, потрібно 5 тисяч. То ви навіть і три не дали.

А ви, пане Прем’єре, знов виступаєте і кажете, що переглянете у 2019 році пенсії, а до того 2019 року ви чекаєте, щоб більше померло, тож менше було платити? А за пенсію 1500 грн. банана не купиш – ми більшу частину її залишаємо в аптеці, а аптеки всі ваші.

Побійтеся, пани, людських прокльонів, вони так не проходять, а у вас діти, онуки, подумайте про них теж.

Але якби ви хоч один раз прочитали газету, то, може, б бачили, якої думки про вас люди. Дякуючи газеті, ми хоч так висловлюємо свій гнів, бо до вас, панове, не достукатись. Кожен день думаєш, як вижити і дотягнути до пенсії, якої не вистачає до кінця місяця. Такого знущання над нашим народом ще не було.

Ваша читачка Галина