Сьогодні ми вас познайомимо з наступними учасниками.

У патрульній поліції Вінниччини служать 23-річні брати-близнюки Юрій та Олександр Попенки. Хлопці не лише сумлінні інспектори, а й затяті футболісти.

– Ми народились 31 грудня. Юра старший на декілька хвилин! Разом у школі, коледжі, університеті. Було, що вчителів обманювали, коли здавали заліки чи іспити! За однією партою сиділи лише у початковій школі, у старших класах — порізну. З дитинства грали у футбол — обидва півзахисники на правому та лівому флангах. Успішно виступаємо на різних змаганнях, — розповіли брати. — Разом відгукнулись на службу до патрульної поліції та пройшли відбір.

Лише проходили початкову поліцейську підготовку у різних містах — Юра у Києві, а Саша — у Рівному.

– У одній роті та одному екіпажі, на жаль, не служимо. Втім, буває, що колеги нас плутають… Та й ми по-товариськи жартуємо із них. Ми дуже вдячні матері Ірині Леонідівні, батькові, бабусі, дядькам, які завжди підтримують нас.

Хоча служба займає більшість часу, хлопці не покинули улюблений футбол та вже виступають у команді патрульної поліції Вінниччини. Юрій із колегами у Києві вже охороняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА між «Ліверпулем» та мадридським «Реалом».