2 червня у Вінниці 1000 бігунів вийшли на старт благодійного «Забігу силовиків» для збору 400 тисяч гривень для відпочинку дітей із зони АТО! Спортивна акція «Чужих дітей не буває» до Дня Захисту дітей від нардепа Сергія Кудлаєнка і волонтера Анатолія Слівінського справді зібрала біля літака на площі Героя України Кості Могилка  майже тисячу учасників, серед яких поліцейські, працівники СБУ, прокуратури, поліції охорони, рятувальники, нацгвардійці, АТОвці та ветерани «силових» структур. Всі учасники забігу довжиною в 3,5 кілометри від площі Могилка до Арки в централпарку реєструвались на міні-марафон та сплатили умовні благодійні внески до суми у 400 тис. грн., які підуть на літні канікули на Вінниччині для 80 дітей із Донбасу.

Серед чоловіків переміг молодший сержант Костянтин Бабій із Гнівані  із в.ч 2287 та отримав  головний приз забігу – сертифікат на 500 доларів на поїздку на море на двох від агенції мандрів Мер-ка-ба АТОвця Валерія Сіверчука.

– Я приємно вражений, що маю тепер можливість відпочити на морі після приємної перемоги! Бігаю щодня по 10-20 кілометрів, тренуюсь для себе коли є час! З ким поїду на море? Мабуть, із гарною дівчиною… – розповів після фінішу молодший сержант Бабій із Гнівані.

Цікаво, що переможницю серед дівчат організатори в урочистий момент не змогли знайти для вручення сертифікату. Тому її обіцяють розшукати про номеру реєстрації!

– Дорогі друзі, вінничани! На честь Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці відбулась масштабна святкова акція – благодійний забіг “Чужих дітей не буває”!!!! Буде багато спорту, конкурсів та розваг для дітей наших захисників і волонтерів, а також для всіх, хто піклується про наше майбутнє – молоде покоління України!!! Я дякую всім учасникам, які вийшли на старт і дякую  партнерам, які допомогли організувати пробіг, призи та цікавий, незабутній день для всієї, – зазначив у своєму Фейсбуку Сергій Кудлаєнко.