– Мені завжди хотілося бути причетним до розвитку дітей у нашій країні. І ми маємо на меті створити не одноразову акцію. А започаткувати традицію святкування цього свята разом з дітками, яким це більше всього необхідно. Адже проводити час з дітьми на природі, біля води – це гарна нагода поспілкуватися і відпочити у родинному колі, — поділився з нами Анатолій Віталійович. – Дякую за підтримку Службі у справах неповнолітніх та відділу сім’ї і молоді Шаргородської РДА.

База відпочинку знаходиться у селі Гибалівка Шаргородського району. Вона має міні-аквапарк з трьох басейнів, зручні альтанки, стильні дерев’яні будиночки, ресторан та зручні зони для відпочинку з дітьми в літні спекотні дні.

Насолодитися справжнім літнім відпочинком випала нагода діткам із малозабезпечених сімей завдяки старанням спонсорів свята: директору ПП «Зетто» Миколі Копитчуку, жителю Мурафи, директору ФГ «Таргетлан» Володимиру Павельському, депутату Шаргородської РР, директору ФГ «Врожайне» Анатолiю Дiдику, жителю села Сл. Шаргородська, директору ПП «Стрiлець» – с. Стрiльники, депутату Шаргородськоi РР Сергiю Лiпiнському, а також завдяки небайдужому жителю Мурафи Володимиру Романчуку.

Загалом на святі побувало сорок п’ять дітей, віком від п’яти до п’ятнадцяти років. Кожен присутній отримав не лише можливість відпочити, поїсти та розважитись у басейнах «АКВАРАЮ», але й отримав чудові подарунки. Весь день гостей розважала спеціально запрошена агенція свята «Сюрприз» з Жмеринки. Цей спекотний день для всіх присутніх пройшов швидко і весело,залишивши по собі гарний спогад і очікування наступного свята.

Василь Горбань