– Екологічно чисто-економічно вигідно – це наш девіз»,- заявляє власниця салону Ірина Селезньова. – У нас представлені автомобілі різної цінової політики : від найдешевших (CITROEN C-ZERO, 2012 – 8 900$) до найдорожчих (BMW, i3, MEGA, 2014 – 26 000$). Але є і бюджетні варіанти на різний смак , які нічим не гірші ніж найдорожчі електрокари. Електромобілі – це не лише зручно , а ще й дуже економно, оскільки за бензин платити не треба , а лише раз в день зарядити свій автомобіль. Тим паче, що заряджати його можна вдома ( від 15 до 20 кВт , а це до 40 гривень за одну зарядку вдома). Заряду вистачає від 120 до 160 км. Але якщо ви не хочете заряджати акумулятор вдома , у Вінниці є 7 безкоштовних точок для зарядки».

Ірина розповіла , що є нові усім відомі моделі: Renault Kengo Z.E.,- 13500$, Smart fortwo ED,- 10500$. Крім того , якщо ви не хочете «виривати» гроші із сімейного бюджету , ви спокійно можете взяти кредит під 0% у будь-якому банковому відділенні.

– Наші електрокари – як смартфони. В будь який момент, якщо у вас виникнуть труднощі, ви зможете просто перезагрузити ваш автомобіль. До того ж , якщо ви їдете дуже довго , ваш автомобіль нагадає вам про відпочинок ( екран з філіжанкою кави).Додамо , що зарядити автомобіль можна за 7 годин від звичайної розетки, за 3 години на швидкій зарядці та за 20-30 хвилин на експрес-зарядці. Ви можете керувати електрокаром з телефону (опціонально).

Переваги електромобілів:
– Витрачає 0 л.пального
– Не потребує постійного дорогого обслуговування
– Не забруднює навколишнє середовище

Тому, якщо вас набридло дихати вихлопними газами, ви постійно рахуєте гроші на пальне – змінюйте різкий запах бензину на екологічно чисту атмосферу.

Ірина Кальченко