Цей конкурс серед жінок-медиків у погонах завершився у Хмільнику. За його підсумками 28-річна медична сестра відділення лікарсько-льотної експертизи ВМКЦ Центрального регіону старший солдат Світлана Кривіцька й виборола перемогу. До речі, сама переможниця родом з Хмільника.

А от звання першої віце-міс завоювала слухач Української військово-медичної академії молодший лейтенант м/с Вікторія Хухлей (м.Київ). Звання віце-міс вибороли Наталія Дугарь (старший сержант, медична сестра військового госпіталю м. Полтава (до речі, ця конкурсантка нагороджена орденом «За мужність ІІІ ступеня»), Тетяна Херсонська (капітан м/с з Центральної стоматологічної поліклініки м.Київ), Ганна Марчук (капітан м/с з військового госпіталя м. Чернівці).

У номінації «Міс чарівність» перемогу здобула старший солдат Ірина Гура (м. Миколаїв), у «Міс оригінальність» – сержант Тетяна Пінчук (м. Житомир), у «Міс глядацьких симпатій» – солдат Ірина Улян (м.Львів), у «Міс професійна досконалість» – капітан м/с Ганна Проненко (м.Київ), у «Міс творчість» – старший лейтенант м/с Крістіна Герасимчук (м.Рівне), у «Міс грація» – старший солдат Юлія Гуцол (м.Вінниця), у «Міс фото» – старший сержант Лариса Євмещенко (м.Біла Церква), у «Міс посмішка» – старший солдат Надія Степанюк (м.Київ).

Нагадуємо, що у фінальній частині конкурсу, що відбувся у Хмільнику за почесне звання «Берегиня в погонах» змагались 22 учасниці з різних куточків України. Це лікарі, медичні сестри, які представляють різні військово-медичні установи оборонного відомства та медичні служби бригад Збройних Сил України. Чимало з них є учасниками бойових дій на Сході України, а дехто з них приїхав прямо з передової.

Фото автора та прес-служби Міноборони України

Як відбувались деякі етапи конкурсу — на відео.