Як вже повідомляло наше видання, 1 червня увечері молода мати двох дітей пішла з дому… Вдома лишились її документи, мобільний телефон… Вона досить дивно поводилась напередодні зникнення…

– Нам вже декілька разів телефонували, що бачили жінку, дуже схожу зовні на Машу. Спершу з села Широкої Греблі Вінницького району. Мовляв, у селі з’явилась нова дівчина, яка зовні схожа на дружину. Приїхали ми туди, поспілкувались із нею — на жаль, не вона. І вдруге телефонували з Вінниці — дівчина, наче дві краплини води схожа на Машу, продає квас. Перехожий побачив і вирішив допомогти. Ще й насварився на неї, мовляв, чого ти двох дітей вдома покинула… Втім, це теж не Маша, — з сумом каже чоловік зниклої Євген. — На записах камер відеоспостереження її немає. Скрізь розклеїли оголошення із фотографіями, може, хтось щось чув, бачив. Добре, що наші діти зараз у дідуся й бабусі… Питають, де мама. Кажемо — на роботі…

Ми досі не можемо зрозуміти мотивів та причин зникнення… Бо якби знали — мабуть, вже знайшли. Дуже просимо відгукнутись водїів автобусів, маршруток, вантажівок, таксистів, інших перевізників, працівників придорожніх кафе, автовокзалів. Бо віримо, що вона десь була на дорозі, де дуже інтенсивний рух… Там її сто відсотків хтось й міг бачити.

Щодня Марію шукали близько 80 поліцейських, рятувальників, земляків, небайдужих громадян… Пошуки тривають.

Прикмети Марії Кавецької: зріст 166 см, худорлявої статури, волосся темно-русе, на шиї шрам довжиною приблизно 3 см. Була одягнена у блузку темно-вишневого кольору, блакитні джинси та коричневі босоніжки.

Рідні й близькі та правоохоронці просять вінничан, усім, кому щось відомо про Марію Кавецьку, телефонувати за номерами (04347) 2-13-05 — Літинське відділення поліції або «102» та рідних і близьких: чоловік Євген — (097)60-22-570; мама Лілія — (096)34-88-478.