– Всіх вболівальників футбола із святом великого футбола початком ЧС. Цілий місяць вболіваємо кожен за своїх кумирів. Удачі всім і насолодження від футбольних матчів!!!? –  написав на своїй сторінці у Фейсбуку екс-керівник міліції Вінничини  часів Януковича генерал Віктор Русин. –

Він так пояснив мотиви своєї поїздки на ЧС з футболу до Росії:

– У моєму житті було декілька мрій,однією з них була мрія потрапити на ЧС з футболу.

Я по доброму завжди завідував своїм друзям і знайомим,які попадали на ці чемпіонати,а я із-за своєї роботи ніяк не міг попасти.
Я прожив на цьому світі 56 років і багато чого бачив у своєму житті,пережив всяке,і ось нарешті моя мрія збудеться завдяки зусиллям мого сина,який зміг викупити через ФІФА білети на два матчі., – зазначив генерал. – Наша влада попереджає не їхати на ЧС бо посадять і наші українські консули не допоможуть,активісти будуть називати сепаром і тд.

Всім дружно можу сказати,мені насрати хто що думає і радить,моя мрія збудеться в моєму житті.

Я щиро дякую своєму сину!!!
Маю честь!!!

Друзі та рідні підтримали поїдку генерала на футбол до Росії.

Втім, на його сторінці є дуже жорсткі та образливі коменти:

–  Генерале, нажаль ні, не маєте честі, бо честь це гідність і присяга країні., – вважає дописувач Ярослав Храпский. – За 5 років війни українців загинуло величезна кількість, ветеранів та інвалідів війни ще більше, в тюрьмах Росії сидять політв’язні, які голодують, Олег Сенцов вже без їжі 32 день.

Будь – який контакт з агресором є кроком відступу, та здачі позицій.