27 травня один із найбагатших депутатів обласної ради та бізнесмен із Могилева-Подільського Геннадій Вацак одружив свого старшого сина Владислава. Обраницею хлопця стала його ровесниця та землячка Єлизавета Цорієва. За місяць до того вони розписались, а нещодавно обвінчались.

– Наскільки мені відомо, молодята разом навчались в одній школі, але у паралельних класах. Після випуску їхні дороги розійшлись. Так сталось, що зустрілись Влад і Єлизавета на вечірці у подруги, — розповіла одна із гостей зіркового весілля. — Між ними спалахнули ніжні почуття, і з тих пір вони стали зустрічатись. Дівчина працює секретарем у Кондитерському домі «Вацак», а її обранець допомагає батькові в бізнесі.

Відомо, що розкішне весілля святкували у вінницькому ресторані «Mont Blanc». Запросили 180 гостей. Серед них були депутати обласної ради, мери міст Могилева-Подільського та Жмеринки. Зустрічав усіх струнний квартет. Щодо оформлення весілля, то білу залу організатори прикрасили великою кількістю живих квітів.

Ще раніше у запрошеннях молодята попросили гостей не дарувати їм квіти, бо вони дорогі і недовговічні. Тож гості йшли на весілля із вином та сувенірними кошичками.

Одяг для нареченого та  батьків молодят шили на замовлення у Вінниці. Для Єлизавети придбали у Києві  білу сукню-трансформер прямого силуету із красивим шлейфом.

Було чимало гарних фотозон. Від шеф-кухаря подавали фірмову страву — осетра, фаршированого червоною рибою та устрицями. Та справжньою окрасою весілля став весільний торт вагою 50 кг, над яким працювали 4 дні у кондитерському домі «Вацак». Його створили за авторським дизайном мами нареченого Вікторії, котра є одним із засновників підприємства та  працює головним технологом. Пекли за рецептом переможниці «Майстер-шеф» Лізи Глінської. Декорували мастикою та квітами.

– Розважали гостей джазовий герлз-бенд Freedom, «Фрідом-балет», «Вінницькі Перці» і відома співачка Оля Полякова. Чесно кажучи, враження неймовірні, ми наче побували на справжньому концерті з живою музикою. Батьки подарували подружжю путівки до Сінгапура та Мальдів, — каже гостя. — При такій великій кількості зірок і фінансовій можливості я ставлю Геннадію Вацаку «п’ятірку» за те, що весілля не було помпезним. А навпаки, вишуканим та по-сімейному милим.

Сам депутат облради та власник Кондитерського дому «Вацак» ось що розповів нашому журналісту.

– У мене два сини, а тепер з’явилася і дочка. Із появою Єлизавети я відчув, що таке доччина любов та увага.

Валентина Лісова