Участь у ньому взяли 3 країни та майже 1000 учасників. Неймовірні результати продемонструвала на змаганнях бершадчанка Оксана Дяченко, яка виступила  у Master Women, де вагова категорія  80 кг. Результат — «срібло» на ліву руку та «золото» – на праву.

Оксана Дяченко спортом займається понад десять років. Вона — мама двох дітей, працює діловодом у Війтівській сільській раді. А ще жінка тренує дітей і часто організовує спортивні змагання.

Уперше світ побачив її у 2014 році на чемпіонаті Європи у Друскінінкаї (Литва). Там вона посіла четверте місце у своїй ваговій категорії на ліву руку, та через певні обставинами через півроку їй було присуджене третє місце.

У 2016-му на чемпіонаті світу Оксана вже стала третьою. У вільний час спортсменка захоплюється вишивкою.

Крім Оксани, участь у чемпіонаті, але в категорії 60 кг серед юніорок віком до 21 року, взяла участь ще одна бершадчанка — Вікторія Рожко. Вона нещодавно стала зіркою телебачення, коли у програмі «Хто зверху» поборола ведучого «Холостяка» Григорія Решетника. Цього разу Вікторія виборола 4 місце на ліву руку та 4 на праву. Боротьба була  видовищною, у ній було стільки характеру, сили й жаги до перемоги!

Нині наші армреслери готуються до чемпіонату світу, який пройде з 13 по 21 жовтня у Туреччині.

Віталіна Володимирова