Днями у Харківській опері відбулась церемонія національної премії «GOLDEN KIDS». Переможців обирали в декількох номінаціях за їх досягнення в спорті, навчанні, перемогу в творчих конкурсах тощо.

Справжнім тріумфатором цього престижного фестивалю став Владислав Васильченко з Липовця, єдиний, хто представляв нашу область. Він став лауреатом премії «GOLDEN KIDS».

– Син виконував пісню Миколи Мозгового «Материнська любов». Вже під самий кінець зал піднявся та не стримував своїх овацій. У більшості на очах бриніли сльози. Це справді було зворушливо, — каже матір виконавця Людмила Свящук. — У результаті сину вручили головну нагороду – «золоту зірку», сертифікат на політ літаком над Харковом та інші цінні подарунки. Крім того, Влад спробував себе у модельному бізнесі. Організатори оцінили зовнішність сина і заявили, що якби він навчався у Харкові, то вони б обов’язково зробили його моделлю. А ще його фото невдовзі будуть розміщені у відомому глянцевому журналі.

Владислав Васильченко — учень Липовецької школи №2. Перейшов до восьмого класу. Мама жартує, що син пообіцяв покращити знання, адже через два роки планує вступати до Вінницького музичного училища імені Миколи Леонтовича. Та вже зараз за плечима цього хлопця чимало перемог не лише обласного, а й всеукраїнського рівня. Владислав виконує як  чужі пісні, так і авторські. Останні для нього пише В’ячеслав Онофрійчук з Іллінців, який помітив талант школяра і запропонував співпрацю.

Вікторія Снігур