– Мій 36-річний брат Юрій Дядьора із дружиною Оленою та 18-річною донькою Вікою з села Сосни Літинського району поїхали у вівторок зранку до Вінниці. Мали посадити доньку — студентку першого курсу Львівського медуніверситету — на поїзд чи автобус до Львова на навчання. У селі Садовому близько 8 години у їхнє «Рено» врізався «Шевроле Авео».

Брат розповів, що до останнього намагався уникнути зіткнення. Навіть на узбіччя звернув… Але той все одно вдарив його лоб у лоб. Від страшного удару водій «Шевроле» загинув на місці, а його машина перетворилась на металобрухт, — розповів брат потерпілого Валерій. — Юрія затиснуло в уламках автомобіля. Він взяв удар на себе, рятуючи до останнього рідних. Його з розбитого авто змогли дістати лише рятувальники, коли розрізали уламки металу. Брат нині у лікарні швидкої медичної допомоги у Вінниці. Важкі переломи ніг, у лівій нозі одна кістка розбилась та врізалась у тазостегновий суглоб. Копітка операція, встановили стрижень. У праву гомілку теж встановили металевий стрижень. Сполучна травма тіла, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, травма грудної клітки, перелом п’ятого ребра, інші травми…

Дружина брата Олена у центральній районній лікарні. Понівечене тіло, видалили селезінку, розбита печінка, зламані ребра. Стан стабільний. Донька Вікторія у Вінниці — у обласній клінічній лікарні ім. М.І.Пирогова. Її туди транспортували. У неї травма шиї, гомілки, розбите обличчя. Медики чекають на результати аналізів, аби підготувати її до операції.

За даними прес-служби обласної поліції, нині відкрите кримінальне провадження. Загиблому водієві «Шевроле» 33 роки, він теж із Літинського району…

Родині Дядьор у біді допомагають рідні й близькі, друзі, односельці, підприємці, громада Сосен та Літинського району. Але їм потрібна і ваша допомога, бо лікування дуже дороговартісне. Допомогти потерпілим можна за номером картки ПриватБанку 5168 7572 9692 8098. Не будьте байдужими до чужої біди.