– Це вже друга поспіль наших хлопців у Болгарії, які після 5 важких матчів у Кранєво здолали по пенальті однолітків із Росії. Фінал міжнародного турніру став незабутнім, бо кожному супернику із Петербургу ми вручили прапорець України і з трибун голосами батьків звучав національний Гімн., – розповів Андрій, батько одного із 9-річних чемпіонів із команди Прем`єр – Нива (Вінниця). – Звісно, наші тренери Олександр Гайдаржі та Андрій Панчук окремо налаштовували гравців на фінал, бо це була надто принципова гра! Тому основний час завершився із рахунком 0:0 і все в протистоянні із Зенітом вирішилось у пенальті. Мій Рома бив першим і серце виривалось із грудей. У фіналі кубок переможців дістався вінничанам із рахунком 4:3! Мами плакали, а хлопці не могли накричатись від радощів… Я сам так заскандувався, що потім 2 доби реально захрип. І треба визнати, що батьки юних футболістів із Росії підійшли нас привітати, сказали, що прості люди в Росії проти війни на Донбасі та «Крим – це Украна!»

А далі були призи, нова форма, м‘ячі та купання в теплому морі… Та окреме море емоцій дітей та їхніх головних спонсорів – батьків!

Про що вже мріє наша команда Прем`єр – Нива?

Про третій кубок переможців наступного літа і ремонт сусіднього парку «Хімік», де можна було проводити тренування із бігу і відпочивати після матчів.

Опубліковано Андрієм Ковальовим Понеділок, 18 червня 2018 р.