Цей хлопчик бореться за шанс на щасливе та повноцінне життя. У свої три роки в нього дорослий діагноз – дитячий церебральний параліч, наслідки важкої травми шийного відділу хребта. Минулого року Микита пройшов курс реабілітації у китайській клініці, де є ефективна методика лікування ДЦП, однак з його діагнозом одного такого курсу недостатньо. Наразі батькам Микити не вистачає половини суми, вони дуже сподіваються на підтримку небайдужих людей.

Допомогти хлопчику вирішила Мирослава Слободянюк – волонтер організації «З миру по нитці». Вона організувала акцію допомоги Микиті Добровольському.

Тут продавалися свічки, рушники, ляльки-мотанки, які власноруч виготовили батьки Микити. Кожен міг придбати собі таку річ, кошти з якої підуть на лікування хлопчика. Були представлені колекції одягу.

– Микита потребує постійного лікування раз на півроку родина має їздити в Китай до лікарів. Тому якщо ви не байдужі до чужого горя, допоможіть трирічному Микиті, надішліть кошти на карту Приватбанку: 5168 7427 0509 6265 (Сергій Добровольський – батько Микити).

Потрібно 25000$ на лікування хлопчика.

Ірина Кальченко