Днями у Коблевому відбулись всеукраїнські змагання «Belly Wave», куди з’їхались найсильніші танцюристи зі всіх регіонів. Вінниччину представляла студія «Шахіна».

В результаті наші земляки стали тріумфаторами змагань та встановили новий рекорд — здобули 97 нагород! Зокрема 41 золоту медаль, 26 срібних, 16 бронзових, 8 кубків за групові місця та головний кубок абсолютних переможців  як наймасовіша та результативніша школа танцю.

– Готувались до змагань ми всього півтора місяця, без жодного вихідного. Робили акцент на фізичній підготовці (професійні заняття акробатикою) та пластиці, — каже засновниця студії танцю «Шахіна» Діана Подолянчук. — Думаю, що ми підкорили суддів не лише своїм талантом, а й командним духом, організованістю та позитивним настроєм. Значить, ми рухаємось правильним шляхом. Родзинкою змагань стали і наші наймолодші учасниці, яким лише 3 рочки.

Ми займаємось благодійністю, виступаємо у місті на різноманітних творчих заходах. Разом святкуємо дні народження дітей та батьків, разом відпочиваємо. Навіть деякі діти йдуть разом в школу у перший клас. На цьому має базуватись сучасне виховання.

Вікторія Снігур