Пора шкільних канікул триває і для малечі, що відпочиває у місті, літо має бути веселим і цікавим. Днями, у шкільних таборах ЗОШ№18 та №25 влаштували енергоквест «Енергоефективна країна починається з нас!» – динамічна розвага, під час якої діти навчились енергоощадливості та виявили свої таланти у спорті і творчості. Народний депутат Сергій Кудаєнко традиційно підтримує корисні ідеї для вінницької малечі, тож підтримав ініціативу. Він завітав на подію та вручив учасникам квесту «енерго» призи і солодкі подарунки.

«Ми вже не вперше проводимо такі заходи, свого часу виграли грант і відкрили «Школу енергії» – діти в легкій ігровій формі вчаться економити енергію, знають як працюють лічильники та сонячні батареї, а цього разу ми додали тему сортування сміття. Знаєте, вони вчать дорослих енергоощадливості та еконавичкам. Ми вдячні пану Сергію за підтримку і на осінь маємо нові цікаві проекти», – пояснює Ірина Матковська, педагог ЗОШ№18.

«Традиційно, ще з весни, планую корисні проекти для літнього дозвілля малечі. Впродовж 5 років проводимо безкоштовні літні акції на різних майданчиках – у дворах, поряд з будинками. Тож для дітей Вінниччини протягом липня-серпня пройдуть розважально-пізнавальні свята, де і коли – про це будемо повідомляти додатково. Працює проект для дітей в «Ігроманії» та «Дитячій планеті». А 27 червня запрошую батьків з дітьми в Центральний парк – майданчик біля «Райдуги» на 4-й Фестиваль польової кухні пам’яті Т.Сича – буде битва польових кухонь! багато розваг, цікавих локацій та благодійності на підтримку наших захисників », – повідомив Сергій Кудлаєнко.