– Потерпілий із родичами наводили лад у своєму гаражі. Тоді через сильні дощі гараж підтопило. Одна з плит перекриття — велика залізобетонна брила — впала на підлогу. Чоловік разом із родичами вирішили її підняти за допомогою домкратів. Закріпили, підняли у повітря. І потерпілий чомусь зайшов під неї — щось подивитись. Аж зненацька плита впала на нього. Нажахані родичі так і не змогли зрушити чималу брилу з місця, — розповіли гайсинські рятувальники. — Викликали наших бійців. Втім, за допомогою спецобладнання ми теж не змогли зрушити її. Тож довелось розібрати шиферний дах гаража та викликати кран. Лише за допомогою автокрана за декілька годин після «НП» ми її врешті підняли. На жаль, чоловік загинув. На ньому не було живого місця… Ми були знайомі із ним. Він раніше служив у нас, потім у Вінниці. Безглузда й страшна трагедія…

Як повідомили у прес-службі Командування Повітряних сил ЗСУ, загинув старший оперативний чергового відділу оперативно-чергової служби військової частини А0535 підполковник Сергій Михайлович Новіцький. Минулоріч досвідчений офіцер чотири місяці виконував завдання у зоні антитерористичної операції на Сході України. На момент трагедії перебував у відпустці.

– Він був патріотом й щиро вірив у перемогу… Керівництво та весь особовий склад Командування висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Сергія Михайловича. Світла пам’ять про Сергія Михайловича навічно залишиться у наших серцях.