За інформацією із надійних джерел, мова йде про 140 епізодів розкрадання коштів.

– Чоловік привласнив собі 278 тисяч гривень. Спочатку кошти із рахунків організації зникали, коли підозрюваний був на посаді і розпоряджався коштами як службова особа, – повідомили у прес-службі прокуратури області. — Згодом за недобросовісність посадовця звільнили, але він, маючи доступ до рахунку ОСББ, таємно крав гроші й надалі. Факт незаконного заволодіння коштами встановлено під час досудового розслідування.

У свою чергу, побратими Андрія із УНА-УНСО підозрюють, що його арешт це ніщо інше як помста за активну діяльність у Агрономічному.

– Аграрна мафія перед здихом робить смішні кроки в намаганні змусити УНА-УНСО відступитись від захисту Вітчизни, від захисту українського інтересу, від захисту прав простої людини, – заявив Сергій Чумак. — Впевнені, ця справа шита дуже вже білими нитками по дуже чорному полотну. Бандюки і бариги ж не можуть пробачити Андрієві те, що він став на захист державності в січні 2014 в рядах УНА-УНСО та «Правого сектору». Не можуть простити, що став на захист Вінниччини і села Агрономічного сьогодні. Баригам та їх посібникам буде «барижне».

Валентина Лісова