Наші земляки продовжують підкорювати нові вершини. Днями у Болгарії відбувся міжнародний фестиваль «Prince & Princess of the World», на якому честь України представляла вінничанка Анастасія Селезньова. 17-річній красуні довірили роль ведучої та члена дитячого журі.

– У 2015 році донечка брала участь у цьому конкурсі і отримала головну корону. Через рік її запросили туди вже як члена журі. Більш того, тоді Анастасія представила на загал свою чергову колекцію одягу, за яку отримала гран-прі. Цього разу донечці так само запропонували долучитись до фестивалю. Але перед нами був непростий вибір — або випускний вечір зі школи — донька закінчила 11 класів, або Болгарія. Настя обрала останнє і не пошкодувала, — каже мама красуні Ірина Селезньова. — Донечка не лише стала ведучою конкурсу та членом дитячого журі, а й виступила там як учасник — заспівала свої пісні. Приємно, що зал шаленими оваціями оцінив талант українки.

Додамо, що за плечима Анастасії Селезньової чимало здобутків. Свого часу вона здобула титул «Принцеса країни -2010» та корони переможниці на інших дитячих конкурсах краси. Після такого тріумфу у дівчинки постало питання — що ж робити далі. Оскільки Настя мала теплі стосунки із організаторами конкурсів і хотіла й надалі із ними співпрацювати, вирішила допомагати у цьому напрямку.

Найближчим часом дівчина планує вступати до Вінницького навчально-наукового інституту економіки. Втім, мрія її життя — бути дизайнеркою. Настя вже створила шість колекцій одягу, які оцінили на міжнародному рівні та відзначили кубками. Також вінничанку активно запрошують на майстер-класи до Італії.

Вікторія Снігур