Окрім того, у дитини десятки інших нагород. Як у такому юному віці досягнути висот і не зупинитись на півдорозі – нам розповіли батьки талановитого Тимура.

– Колись у дитинстві вуличним мистецтвом танцю захоплювалась я. Син у нас дуже енергійний, тож коли йому йому виповнилось 5 років, відвели до студії сучасного танцю «Dance Studio ART FUSION». Після першого заняття зрозуміли, що це дійсно його. А коли побачили результати — були дуже задоволені, що Тимурчик знайшов себе і в нього все виходить, — каже мама Світлана. — Уже три роки син опановує хіп-хоп та брейк-денс. Поєднання цих двох напрямків танцю із застосуванням різних елементів дає змогу показати глядачам справжнє шоу. Тренують сина професіонали своєї справи Олександра Аманова та Сергій Небесний.

Першу перемогу Тимур здобув у Львові на всеукраїнському конкурсі «Золотий лев».

У номінації серед наймолодших діток мій син став першим і отримав золоту медаль. Ми дуже раділи за сина і зрозуміли, що він має хист і переваги, тож ми на правильному шляху. В минулому році на світових змаганнях у Чехії ми ще раз переконались, що все робимо вірно — тоді Тимурчик здобув срібну та золоту медалі, обійшовши найсильніших дітей із багатьох країн.

Студію танцю Тимурчик відвідує щодня. Не пропускає заняття навіть влітку, адже саме восени у нього починаються конкурси та змагання. А перед ними підготовка стає ще більш насиченою.

На кожне тренування син йде як на свято, ніхто його ніколи не змушує. Тимур сам розуміє. що це класно і потрібно для здоров’я. Після заняття у дитини немає виснаження, він настільки заряджений, що вдома продовжує бути активним. Танці дитину надихають, і це велика заслуга тренерів. Звісно, не завжди син здобуває призові місця, але ми навчили його ставитись до цього філософськи — аби це було стимулом для подальшої праці. Тимурчик знає, що в його силах зробити результат кращим.

Додамо, що родина юного чемпіона також творча. Тато Олександр Теренчук — актор, гуморист та шоумен. Зокрема володар кубка президента України в складі команди «Вінницькі перці» та учасник 3 сезону Ліги сміху в складі команди «Вінницькі». Мама Світлана Теренчук — відома дизайнерка, яка одягає не лише відомих вінничан, а й зірок шоу-бізнесу. Тому процес створення костюмів для Тимура вона взяла під свій контроль. Вона впевнена, що крутий костюм додає впевненості у собі, і це ще один крок до перемоги.

Віталіна Трудько