Красиві панянки в капелюшках та сукнях заполонили вулиці курортного містечка. Перехожі оглядались, запитували, в честь чого такий захід, а дехто просив сфотографуватись з дівчатами «в образі».

Велопробіг за участі двадцяти чарівних леді та одного джентльмена був організований дівчиною, котра закохана в спорт, на честь дворіччя спортивної зали, де тренуються усі ці дівчата. Тетяна Савчук не лише сама займається спортом, а й вміє знайти аргументи, котрі згуртують й інших навколо неї. Пропуском на свято стали плаття, капелюшок і, звичайно ж, велосипед.

Кожна з дівчат ретельно продумувала образ до дрібниць. Кожен старався як міг, дехто перевтілився навіть у сувору полісмен-леді! За кращий костюм учасниці велопробігу голосували, більшістю голосів обрали щасливицю, котра отримала безкоштовний абонемент у спортзалу.

Їхали не просто по асфальтній дорозі, як зазвичай проводять такі заходи, а вирушили польовими та лісовими стежками до чарівної місцини – Чудиновець у Хмільницькому районі. Природа там вражає, тож усі труднощі забулись учасницями в один момент! Дистанцію у   10 км було подолано, і леді були надзвичайно задоволені таким прекрасним дійством на велосипедах.

Втомлених, але щасливих дівчат в кінці велозаїзду чекав смачний фітнес-обід, таким чином леді на велосипедах не лише не набрали нічого зайвого на свої тонкі талії, а й дали собі добряче фізичне навантаження. Поїздка по горбистій місцевості – це вам не жарти. І хоч на другий день у пані і боліли ніжки, жодна не пошкодувала, що потратила вихідний день саме на такий захід.

Наталя МІЩУК