Моторошна аварія сталась цієї суботи під Калинівкою. За попередньою інформацією правоохоронців, автомобіль «NISSAN Almera» на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Citroen Berlingo». Що стало причиною — мокрий асфальт, швидкість чи зношена гума — поки невідомо.

– У результаті даної аварії 34-річний водій першого авто загинув на місці події. Його 33-річна дружина з травмами госпіталізована. Однорічна дитина, яка перебувала у жінки на руках, не постраждала. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень загинув і 25-річний водій «Citroen Berlingo», – розповіли нам подробиці у прес-службі обласної поліції. — Пасажира його автівки, 22-річного вінничанина, госпіталізовано до лікарні. На місці події слідчо-оперативною групою поліції проведені першочергові слідчі дії, з’ясовуються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди. Відкрито кримінальне провадження.

Тим часом місцеві жителі додають: на даній ділянці дороги постійно трапляються аварії. Це наче притягує до себе смерть. Кажуть, що колись тут було кладовище.

– На нашій пам’яті там загинуло близько 50 людей. У серпні минулого року в лоб зіткнулись «Мерседес» та «Ланос». Останнє авто після ДТП перетворилось на бляшанку. Понівечені чотири тіла виймали рятувальники за допомогою спеціального обладнання, — кажуть жителі Калинівського району. — Після того, як зробили об’їзну Калинівки, люди самі наче показились… Літають, мов навіжені. Та й пристібатись ременем не кожен хоче. Знаючи, що цей відрізок є аварійнонебезпечним, ніяких дій для убезпечення не було вжито, а саме – відбійники, знаки обмеження швидкості, острівці обмеження швидкості та, в крайньому разі, знаки попередження про небезпечність ділянки шляху.

Валентина Лісова