Про це повідомив вінницький активіст Володимир Черкас:

– Лейтенант групи реагування поліції Хмільника на «BMW»- «євроблясі» влаштував патрульним справжні польові випробування, але все ж таки програв «битву» та був затриманий.

У прес-службі патрульної поліції Вінниччини так прокоментували ситуацію:

– У ніч з 24 на 25 червня близько 2-ї години у Хмільнику патрульні побачили автомобіль BMW, що їхав з пробитим заднім правим колесом. Інспектори подали жест про зупинку, проте він його проігнорував, збільшив швидкість та намагався втекти. На автодорозі «Любар – Хмільник — Нова Ушиця» іномарку заблокували та зупинили. За кермом був чоловік 1996 року народження. У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Опору він не чинив, втім, поводився зухвало й агресивно. Тому на нього одягнули кайданки. В присутності двох свідків водій відмовився від проходження освідування. На нього поліцейські склали адмінматеріали за ст. 130 (керування напідпитку) за ст. 122-2 (за те, що намагався втекти і не зупинявся на вимогу патрульних) та за ст. 126 КупАП — у водія був відсутній поліс обов’язкового страхування транспортного засобу.

Комбат «копів» Дмитро Кисличенко підтвердив, що це був працівник районної поліції.

– Можливо, чоловік добряче відсвяткував фестиваль «Живого Вогню» у Хмільнику. Ми теж несли там службу. Адже це сталось саме після свята.

У свою чергу, у прес-службі обласної поліції повідомили, що за даним фактом триває перевірка та готуються матеріали на звільнення цього інспектора з лав поліції.