6-8 липня на Вишенському озері відбувся найбільший та наймасовіший за останні роки у Вінниці  «Купальський пікнік» у форматі ФудФесту.  Бо  святкова атмосфера та парад смаколиків притягував магнітом аж 3 дні…

Було шумно, цікаво та дорого!

Бо поки одні в кущах ласували кавунами та домашніми наїдками із лотків, інші відвідувачі прицінялись до різноманітних смаколиків на «Vinnytsia Food Fest» від вінницьких та іногородніх ресторацій-локацій.

Варто визнати, що у фесту були свої незаперечні хіти та аутсайдери… Як по ціні та чергах за наїдками, так і по якості страв. Бо в галявинах біля озера в ці дні було все від банальних шашликів по 500-600 гривень, до справді витворів кулінарного мистецтва та досі небачених у Вінниці гостро-новинок!

В перший день «Купальського пікніка»

вінничан радували смакотою  одесити, кияни та грузини…  А третій день фесту роль хітмейкерів взяли не себе смажений кабанчик від нардепа Сергія Кудлаєнка та майстер-класи від знаного Гастрогіда  Олени Павлової…

Окрім їдла в Парку Дружби була  цікава та купальська та спортивна програми  від  інтерактивних лекцій для усієї сім’ї, фотолокацій та тематичні інсталяцій у 3D форматі та з квітами-велетнями.

Також усіх бажаючих тут «розписували» на пару годин у форматі фесту та миттєвих весіль…

Варто зазначити, що на Вишенському озері була  можливість безкоштовно освоїти, під керівництвом фахівців, навики з таких водних видів спорту, як веслування на байдарках, човні-драконі, SUP дошках, човні для рафтингу. А також взяти участь у змаганнях на байдарках і каное, стрітболу та пляжного волейболу.

А 8 липня о 16:00 відбувся яскравий фестиваль «Holi». Окремої уваги заслуговує  традиційне Fire Show та гість фесту гурт «Пан Карпо».

Ребра з грилю в карамелі і соусі барбекю

Опубліковано Оленою Павловою Неділя, 8 липня 2018 р.

Всі хто ще дома кабанчік закінчується , Приходьте родинами на Вишенське озеро !!!!

Опубліковано Сергієм Кудлаєнком Неділя, 8 липня 2018 р.