Бо про візити місцевої молоді на «Стежку кохання» на об‘їзній Януковича тут знають всі… Але щоб у закоханих стріляли із пістолета! Може, в цьому резонансному злочині заплутані ревність чи помста?

– Все було, як завжди – молода пара на авто виїхала на «Стежку» заради сексу… Хоча є версії, що вони подалі від чужих очей просто пили шампанське і дивились портативний телевізор. Чи навіть футбол із Росії? Але ж це сталось о другій годині ночі! — розповів один із місцевих свідків стрілянини в Калинівці. – Я там свічку не тримав… Але було 2 постріли із пістолета в салон авто. Кажуть, там гільзи від ТТ… Кого вицілював стрілець — сказати важко, бо ці хлопець із дівчиною не з бандитів чи «мажорів»… Кажуть, одна куля пробила дівчині шию і застрягла в салоні авто. Інша — вилетіла наскрізь… Поряд із постріляною машиною знайшли в кукурудзі велосипед… Ймовірно, його кинув нападник. Але з яких це пір кілери в Калинівці їздять на веліках? Тут багато загадок, але відповідей місто не знає… І це лякає людей, а особливо молодь… Тому посередині літа на «Стежці кохання» пусто!

Начальник поліції Вінниччини так прокоментував стрілянину в Калинівці:

– Там справді стріляли, але версії про замах чи помсту поки не знайшли свого підтвердження. Скоріш за все, це було хуліганство, але ледь не призвело до смерті молодої дівчини. Вона дивом вижила, — зазначив генерал поліції Юрій Педос. – Звідки у хулігана на велосипеді пістолет ТТ? Експертиза має дослідити, із якої зброї стріляли в цих громадян… Це міг бути перероблений пристрій для відстрілу куль калібру 7,62 міліметра… Пошук злочинця триває. Більше таємниць слідства не маю права розкривати.

Сергій Годун