У столиці відбувся ювілейний конкурс «Міні-міс Україна: крута 20-ка», де взяли участь найкрасивіші діти зі всіх областей. Серед них була і 11-річна вінничанка Анастасія Дідух. У результаті наша землячка отримала титул і «Гран-прі».

– Колись я займалась фотопроектами, але вирішила спробувати себе у модельному бізнесі. Перший мій конкурс був «Міні-міс Вінниця», і там здобула Гран-прі. Для мене це був шок, адже не очікувала на такий високий результат. Глядачам та журі я демонструвала номер на полотнах, адже займаюсь повітряною гімнастикою. Вже потім я поїхала на «Міні-міс Україна», де виграла у своїй категорії, — розповідає Анастасія. — А вже у 2016 році на конкурсі Little Miss World я завоювала Гран-прі у категорії International talent. Отримала срібну корону, прикрашену стразами і дорогоцінним камінням. До речі, творчий номер мені ставила фіналістка сьомого сезону «Танцюють всі» Яна Абраімова. Ми поєднали повітряну гімнастику і контемп. Останньою моєю перемогою став конкурс «Міні-міс Україна: крута 20-ка». Враження отримала неймовірні і знайшла там багато друзів. А ще мене запросили представити Україну в Таїланді. Проте поки що розмірковую…

Окрім участі у конкурсах краси та талантів, Анастасія Дідух успішно навчається у гімназії, багато тренується і вже знає, ким буде в майбутньому — журналісткою. Батьки підтримують доньку та всіляко сприяють подоланню кар’єрних східців.

Валентина Лісова