Днями правоохоронці затримали 57-річного місцевого жителя Бершаді, який познущався з жительки району. Правопорушник працював водієм таксі та 27 років провів за ґратами за майнові злочини.

– З заявою про злочин дівчина звернулась в поліцію ввечері. Зі слів потерпілої, водій автомобіля таксі, послугами якого вона скористалась, на польовій дорозі, погрожуючи пістолетом, її зґвалтував, – каже начальник бершадської поліції В’ячеслав Лялюцький, – Дівчина запам’ятала номер іномарки, якою пересувався правопорушник. Поліцейські оперативно встановили особу водія і затримали його. До злочину виявився причетним житель району. В автомобілі правопорушника слідчі виявили пістолет, яким він погрожував потерпілій. Зброя направлена на експертизу. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. За цим фактом слідчим відділом поліції відкрито провадження – зґвалтування. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 5 років.

Відомо, що нині чоловік знаходиться вдома і йому міру запобіжного заходу ще не обирали. У поліції додають: після результатів експертизи йому оголосять про підозру, а справу передадуть до суду.

Віталіна Володимирова