Загальновідомо, що керівники НАК «Нафтогаз України» дійсно отримують надвисокі зарплати та премії. Однак послуги розподілу природного газу на території регіону надає ПАТ «Вінницягаз», яке не входить до структури «Нафтогазу». Середня місячна заробітна плата працівника на нашому підприємстві становить всього лише 6 640  грн. У структурі тарифу в розмірі 6,96 грн. за 1 куб. м газу левову частку — 4,94 грн. отримує НАК «Нафтогаз України», до якого ПАТ «Вінницягаз» не має жодного відношення. Постачальники газу зі спецобов’язками отримують з тарифу 0,12 грн., на послуги транспортування газу магістральними трубопроводами виділяється 0,22 грн., 1,16 грн. надходять у державний бюджет. У свою чергу, ПАТ «Вінницягаз» за послугу доставки блакитного палива споживачам отримує лише 0,51 грн., тобто 51 копійку. При цьому компанія обслуговує 17,2 тис. км газових мереж, 3 тис. одиниць газорегулюючого обладнання (ГРП/ШРП), 1,6 тис. станцій катодного захисту, 105,6 тис. комбінованих будинкових регуляторів тиску.

Віднедавна в компанії здійснено перерозподіл зон обслуговування між структурними підрозділами ПАТ «Вінницягаз». Це внутрішній організаційний процес, який не створює жодних незручностей кінцевим споживачам.

У Липовецькому районі діяла і діє у повному складі Липовецька дільниця Гайсинського відділення ПАТ «Вінницягаз». Жоден працівник дільниці не скорочений. Служба клієнтського сервісу не переносилася до іншого району. Жителям Липовецького району не потрібно їхати у Немирів для звірки даних обсягів спожитого газу чи отримання інших послуг. ПАТ «Вінницягаз» створені усі умови для отримання повного комплексу послуг компанії споживачами за місцем проживання. Крім того, незалежно від місця проживання, передати показання лічильника газу, дізнатися свій баланс, а також здійснити оплату послуг споживачі можуть, скориставшись зручними сервісами особистого кабінету на сайті 104.ua. Показання лічильника про обсяги спожитого газу можна також передати за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 7104 або зателефонувавши до Контакт-центру за номерами: (0432) 509-104, 067-01-10-104. Ми дбаємо про своїх клієнтів та створюємо для них зручні умови обслуговування.

Просимо вас у подальшому для достовірного та об’єктивного дослідження ситуації звертатись за коментарями та роз’ясненнями до представників нашої компанії.

З повагою,
ПАТ «Вінницягаз»