Мудра бджілка з кожної квітки збирає тільки нектар. А крапля дьогтю псує бочку з медом. Володимир мав проблеми з оковитою. Однак він вчасно звернувся за допомогою і чверть століття прожив в абсолютній тверезості, багато чого досяг в новому житті.

Але зненацька його любляча дружина-киянка зателефонувала і повідомила, що колишній пацієнт швидко допився до алкогольної епілепсії. Він втратив свідомість, впав обличчям у багнюку, покусав язика та ще і помочився під себе. Його поклали в лікарню. Начебто стало краще, але остаточно це не допомогло. Відтепер він періодично очищається під крапельницями, а потім їздить по монастирях, кається і знов випиває.

Жінка вважає, що все почалося з неприємностей на службі. Але я вважаю, що це почалося з першого ковтка алкогольної зарази за моєю спиною! Дружина пише: «Я тепер знов у відчаї, навіть не знаю, що робити». Але що значить: «Я не знаю?» У нас так не буває! Абсолютна відповідь: «Я все знаю!» Вона вже давно є в нашій письмовій Угоді та в попередній консультації з родичами та пацієнтами. 25 років без алкоголізму – це не один день! Навіть якщо йому щось підлили непомітно так звані друзі, то треба негайно: 1. Промити шлунок. 2. Ввести антидот. З. З’явитися до лікаря.

Мій антидот вчасно допоможе, і я – також. Це особистий проект. Але якщо людина сама порушує Договір за моєю спиною, наче «експериментатор», або лізе до чарки «на зло ворогам» — то нехай все починає з нуля або шукає кращого лікаря. Чим швидше — тим краще… З такими речами не жартують.

При дотриманні тверезості все добре і тяга не з’явиться ніколи! Лише це є абсолютна гарантія. У нас люди дуже задоволені. Але тут «ледь-ледь вагітних» не буває.

Темні смуги життя бувають в усіх. Алкогольне падіння проблем не вирішує – це вже проблема номер один!!!

Сьогодні світ оповитий кризою, стресом і страхом. Люди знаходять розраду в пияцтві, курінні, наркоманії. Хворі на ожиріння також тішаться від переїдання: «Хорошої людини повинно бути багато». Але багато повинно бути саме людини, а не її зайвого сала.

І хто з вас ніколи не нервує? Більшість хвороб сьогодні також є психосоматичні. Коли пацієнт вважає себе лікарем, то це може погано закінчитись. Легше запобігти хворобі, ніж потім її лікувати.

В 90-х роках я проводив зустрічі здоров’я на всесоюзному радіо. Тоді наш відомий земляк, лікар-психотерапевт, казав по телебаченню на всю країну: «Я сильний, наче диявол». Але потім в нього щось пішло не так. У нас люди задоволенІ. Приєднутесь до нас.

СИЛА ТА ЄДНІСТЬ

Згадуйте цю просту істину кожен раз перед засинанням. Прочитайте на сон грядущий «Отче наш» і «Богородице Діво». Це не просто «янь» і «інь»… Приймайте найвишу милість з небес. Внутрішня природа — теж божественна природа. Ось чому перед здоровим сном ви закриваєте очі і занурюєтеся в особливе, приємне і корисне відчуття блаженства. Уявіть всі зірки на небі і побажайте всім істотам у всіх світах щастя, миру, блаженства. Глибина свідомості — це золоте місячне світло. Наш мозок і тіло на 80 % складаються з води. Кожна крапелька океану — також океан. Уявіть собі, що ваше тіло – біла паруюча хмара, а душа — чисте блакитне небо. Тут зусилля не потрібні. Організм автоматично виробляє власні ліки. Це абсолютний спокій, відпочинок, подорож у глибину душі. Прислухайтеся до кожної клітинки тіла. У ній тече вода вічного життя. Дощик — це вода з небес. Крапельки води живої вільно зливаються в струмочки, а струмочки — в річки і знову вливаються в єдиний Океан вищого небесного спокою і чистої божественної Любові. Під сонячним світлом і теплом крапельки океану парять, піднімаються в повітря, піднімаються вгору, все вище і вище — і знову зливаються в хмари. Хмари припливають і спливають, а небо спокійне, вічне і нескінченне. Пливете за течією своїх думок, як крапельки води пливуть за течією струмочка, річки і знову вливаються в Єдиний Океан Світла. Вбираєте в себе всю небесну милість. Щоразу перед засинанням ви все глибше і глибше занурюєтеся в цю гармонію і духовну єдність творіння і Творця.

Навіть в цей час, на цій сторінці, ви вже приймаєте світлу інформацію.

ВАМ ПРИЄМНО. ВАМ ДОБРЕ. НА ДУШІ СПОКІЙНО І ЛЕГКО. МИР ВСІМ.

Вінниця. «Свобода без коду»
Лікар Олександр Овсянюк