Незадовго до позачергової сесії депутати від «Свободи» «застукали» директора О. Чернятинського в супермаркеті у робочий час за купівлею спиртного.. І це саме під час хлорної кризи у Вінниці! Згідно з відео депутата облради Андрія Вигонюка, директор  разом із працівником КП «Вінницяоблводоканал» намагався придбати алкоголь. «Горілочку для закордонних друзів, бо ж невдовзі туди відрядження». Лише після неодноразових зауважень депутата облради Андрія Вигонюка директор КП «Вінницяоблводоканал» погодився повернутись на робоче місце.

– Не лише у депутатів, а й у всієї Вінниці до пана директора маса запитань, – зазначив депутат облради Валерій Скрипченко, який вніс проект рішення про звільнення директора «Вінницяоблводоканалу».

Але його пропозицію підтримали тільки 24 депутати із 59 присутніх…

Тим часом, соцмережі переповнені фотоілюстраціями води із кранів у Вінниці, за яку несе пряму відповідальність керівник водоканалу. Вінничани скаржаться, що це навіть не технічна вода, а брудна рідина.

До директора КП «Віноблводоканал» Олександра Чернятинського накопичилося чимало зауважень і запитань. Та замість їхнього вирішення на підприємстві хочуть підняти тарифи на воду, а бюджетна комісія обласної ради вирішила навіть… преміювати директора! Мабуть, щоб компенсувати моральні збитки ще від тієї пам’ятної сесії обласної ради, коли депутати змусили Чернятинського привселюдно випити склянку води з-під крана, — констатували депутати, які підтримали звільнення цього керівника..

Соломія КАЛЮЖКО