Але тоді  організатори та тренери недорахувались двох хокеїстів, котрі є громадянами Пакистану, але живуть та працюють у Дубаї.  Мова йде про 30-річного Аслама Саджада та 34-річного Арфана Мохаммада.

Відомо, що до України вони прилетіли на день раніше. Поселились в хостелі, котрий знаходиться у центрі Вінниці. Спортсмени залишили свою  кімнату в період з 17.30 до 18.30 та мали йти на матч. Більше їх вже не бачили. Про зникнення чоловіків повідомив тренер їх збірної.  Поліція оголосила  іноземців у розшук. Прикмeти зниклих: aрaбськa зoвнiшнiсть, зрiст 155-160 см, худoрлявoї тiлoбудoви, вoлoсся тeмнe, нoсять бoрoди. У чoму були oдягнeнi – нeвiдoмo.

Додамо, що дану новину вже активно обговорюють вінничани. Вони припускають, що іноземці вирішили використати нашу державу як транзит, аби дістатись нелегально через кордон до Європи у пошуках кращої долі. Адже останнім часом такі випадки є непоодинокими. І часто їх фіксували на кордоні із Молдовою. Інші ж вважають, що гості стали жертвами якихось бандитів через свою екзотичну зовнішність. Адже кілька тижнів тому на Вишеньці побили жителя Дубаї, який приїхав із родиною в гості у Вінницю. Кривдниками виявились вчителі. Якщо ви знаєте про місце перебування зниклих чоловіків – повідомляйте про це правоохоронцям.

Валентина Лісова