Група ветеранів-правоохоронців, занепокоєних можливим закриттям музею «Мій край Поділля» по вул. Пирогова, 148, звернулась до редакції:

– Музей був відкритий у квітні 1995 року, його організував генерал-лейтенант Віктор Тяжлов, зараз у музеї встановлена його меморіальна дошка. Музей унікальний, щороку тут бувають близько 10 тис. відвідувачів, проводяться пам’ятні зустрічі, літературно-музичні вечори, відзначаються ювілейні дати. У виставковій залі експонувались роботи кращих художників України. Знайшли своє місце і предмети трипільської культури із колекції відомого вінницького археолога Володимира Прилипка. А скільки тут близьких нашому серцю експонатів — особистих речей правоохоронців, нагород, фотографій, документів і свідоцтв!

Нас насторожує те, що директор музею звільнився, виконуючого обов’язки директора досі не призначили, в приміщенні відключили водопостачання — електрику ми відстояли! Таке враження, що музей знаходиться на межі виселення. Через газету ми звертаємось до міської влади з проханням не закривати музей, який формує культурне обличчя Вінниці, інформує і виховує людей!