Тупі VIP-повії  для «товстих гаманців» — це стереотипна думка про ескорт-послуги. Насправді лише там я знайшов інтелектуальну, добру та привабливу леді.

У мене так склалося життя, що я з 13 років почав жити без батьків. Тато-військовий запроторив мене ще зовсім юнаком у Суворовське училище. Батьки хотіли мене бачити при погонах, але для мене свобода була найважливішим у житті. Я навіть думав, що ніколи не одружуся, щоб бути незалежним від сім’ї. Тому військовим я так і не став, натомість змолоду навчився заробляти гроші. Не буду хизуватися, що я крутий бізнесмен, але у 30 років мати свою справу, яка не у спадок від «козирного» баті перейшла, це все ж таки немале досягнення. Не буду казати, що через постійну зайнятість не було часу на особисте, зовсім ні, дівчат у мене було багато усяких — від студенток із провінції до бізнесвумен. Але жодна з них не запала мені в душу. Я хотів бачити красуню, розумницю і порядну дівчину біля себе, а зустрічав якихось меркантильних, нашпакльованих, роздутих силіконом безмозглих барбі. Якось обмовився другові, що, напевно, не народилася ще та — мій ідеал, а зав’язувати серйозні стосунки аби з ким не збирався. Але друг мені заперечив і готовий був посперечатися, що ідеальну дівчину можна зустріти лише в ескорті. Я розміявся, бо, як і більшість людей, був упевнений, що ескорт-послуги — це VIP-повії для пристаркуватих олігархів.

Та якось мене на вечерю запросив потенційний бізнес-партнер, в якого сімейні принципи були найважливіші у житті. Якби він дізнався, що я у свої 30 навіть дівчини постійної не маю і не планую створювати свою сім’ю, він навіть не став би вести зі мною перемовини. Тут побачив в одному глянцевому журналі рекламу ескорт-агентства і вирішив спробувати. Прийшов туди, мене запитали про мої вподобання, показали фотографії дівчат, але я їх навіть не розглядав, бо був упевнений, що усі вони на одне лице — просто тупі гарненькі ляльки. Тому просто попросив на призначений день і час прислати мені кого-небудь.

І ось я чекаю в машині, що до мене підсяде якась довгонога силіконова модель, яка й двох слів зв’язати не може. А тут підходить дуже мила з довгою косою дівчина, не зашпакльована усякими косметичними пудрами, не обвішана прекрасами, наче циганка, а елегантна, дуже симпатична леді. Я вискочив з машини, щоб відкрити їй двері, хоча раніше такого для жодної не робив. І хоч дорогою ми перемовилися лише кількома словами, та мені здалося, що цю людину я знаю усе життя. З першої хвилини відчув споріднену душу. За вечерею ми дійсно вели себе як пара.

Мені не хотілося, щоб цей день закінчувався, бо тоді вона поїде, а я вже зрозумів, що не зможу без неї. Вона була тим ідеалом, якого я чекав — ніжна, привітна, мила, добра, цікава співбесідниця, ніякої вульгарності чи нав’язливої сексуальності. Мені здавалося, що вона — янгол, що спустився на грішну землю. Я боявся до неї торкнутися, щоб не замарати своїм гріховним єством, хвилювався, щоб нічим її не образити, аби у неї не склалося враження про мене як про брутального жеребця, який слиною вмивається при вигляді породистої молодої кобилиці. Таких емоцій я ще ніколи не переживав.

Після цієї зустрічі я замовляв її знову і знову. Вигадував якісь приводи, ділові і неділові зустрічі. Я її відкривав, наче нову книгу, захоплювався запахом її сторінок, яких не торкалася ще інші пальці, не міг відірватися від кожної літери, яка розкривала дивовижний, просто казковий сюжет. Коли зрозумів, що вона — це мій найбільший скарб і щастя, запросив її на останнє побачення — на зустріч з моїми батьками. Після того, як я не реалізував їхні мрії про сина-генерала, вони наче розчарувалися в мені, а мені так хотілося реабілітуватися в їхніх очах, і я це міг зробити, лише привівши гарну невістку. Я був упевнений, що моя супутниця з ескорту саме та невістка, яка припаде до душі моїм батькам. Так і сталося. Тато наче помолодшав біля чарівної леді, раз по раз намагався завоювати її увагу, я навіть почав ревнувати… А мамі сподобалося, що моя обраниця пригощала нас печивом за власним рецептом, що допомагала на кухні і теж розводить різні сорти фіалок. Батьківське благословення було для мене вирішальним. У той же вечір я зробив пропозицію руки і серця, вона погодилась і наступного дня розірвала контракт з агентством.

З того часу ми уже 3 роки разом. Я жодного разу не пошкодував, що скористався послугами ескорту. Усім своїм неодруженим друзям і колегам радив лише в ескорті шукати дружин, бо там найкращі!

Едуард,
м. Вінниця