Трагедія сталась минулого тижня у Козятині.

А почалось все з того, що до місцевої поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Мовляв, під час розмови зі своїм знайомим йому стало відомо про вбивство, яке чоловік скоїв разом зі своїми спільниками…

– Ми виїхали перевірити інформацію та за місцем роботи затримали підозрюваного. Як з’ясувалось згодом, він разом зі знайомими у будинку розпивав спиртне. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, — розповів т.в.о заступника начальника Козятинського відділення поліції Дмитро Микитюк. — Затриманий та його товариш почали бити 26-річного чоловіка, який родом із Калинівського району. Останній втратив свідомість. Щоб приховати сліди злочину, чоловіки вирішили позбутися тіла потерпілого. Один зі зловмисників зателефонував своєму приятелю. На автомобілі «ВАЗ-2105» вони вивезли потерпілого в ліс та закопали. Бандитам 26, 33 та 39 років. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження — за умисне вбивство. За вчинення такого злочину їм загрожує довічне ув’язнення.

Облив бензином та підпалив земляка

Додамо, що днями схожий злочин  стався і в Немирові. Після застілля між чоловіками виникла суперечка на ґрунті давніх неприязних стосунків. Молодший з чоловіків, який притягувався до відповідальності за наркозлочин, приніс із дому пляшку з бензином, облив потерпілого та підпалив. Після того, як зрозумів, що накоїв, почав рятувати знайомого та загасив вогонь піджаком. 45-річний житель з опіками 1 та 2-го ступеня нині у лікарні. Зі слів правопорушника, у такий спосіб він хотів налякати односельця за давні образи. За фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження.

Віталіна Володимирова