В приміщенні стрілецького тиру Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» триває головний старт сезону національного рівня майстрів кульової стрільби – чемпіонат України-2018. Організатором змагань виступило Міністерство молоді та спорту України, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту та Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Цього року для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за титул чемпіона України  прибуло 110 спортсменів, серед яких є вінничани. Відомо, що у нас уже є золота медаль. Її здобули Дарина Лєбєдєва та Олексій Денисюк. Свою нагороду вони вибороли у вправі мікс-пневматичний пістолет. Тренером земляків є Денис Мустафаєв.

Додамо, що про Олексія Денисюка ми вже раніше розповідали. Він –призер Паралімпіади-2016 з кульової стрільби. В минулому році в ОАЕ вінничанин встановив два світових рекорди та здобув одразу чотири нагороди.

Віталіна Володимирова