Нині на спортарені біля Палацу дітей та юнацтва роботи виконані на 70-80% – під штучне покриття майже готова так звана багатошарова «подушка», трибуни вже зводять, плиткою замостили половину паркувального майданчику для автомобілів на 49 авто і 2 автобусів…

– Весь час допомагає погода – то мочить, то пече, але роботи тривають по всіх напрямках і до 1 вересня поле буде готове. Із трибунами, де за проектом передбачені роздягальні чоловічі та жіночі, санвузли для відвідувачів, в тому числі для маломобільних груп населення, може бути певна затримка на внутрішні роботи. Намагаємось виконувати графік робіт… – розповів на місці будівництва прораб однієї із бригад.

Варто зазначити, що зовнішнє освітлення і огорожа територію навчального закладу вже готові. Так само покриття стадіону вже лежить під басейном в упаковці…

Наразі будівельники завершили монтажні роботи по виносу інженерних мереж, які знаходились на території футбольного поля та стадіону.

Будівельні роботи розпочали у березні, плануємо завершити до вересня. Уже закуплені усі необхідні матеріали для штучного покриття, та й загалом все, що необхідне для облаштування майданчика, – розповів директор департаменту капітального будівництва міськради Ігор Кравець. – 10 місць на трибунах буде для малобільних груп.

Нагадаємо, що Вінницький Палац дітей та юнацтва – один з найбільших позашкільних закладів України, тут навчається близько 4800 дітей, 60 видів гуртків та 257 груп.

За словами мера Вінниці Сергія Моргунова, «цей проект будівництва сучасного стадіону реалізується завдяки можливостям децентралізації. По Урядовій програмі з державного бюджету на будівництво виділено 13 млн грн та 6 млн грн – із міського бюджету…»