Трагічний інцидент стався 9 серпня біля ринку «Урожай». Як повідомив у соцмережі один з вінницьких нардепів, побили голову спілки ВДВ Миколу Станкевича. Нині він у важкому стані перебуває у реанімації міської лікарні №2. У нього травма голови. Поки що лікарі уникають будь-яких прогнозів. Біля чоловіка його кохана дружина Валентина. За її словами, Микола без тями і нині всі моляться про його одужання. Невдовзі буде більше відомо про стан нашого земляка.

Ми звернулись до прес-служби обласної поліції Вінниччини, аби дізнатись подробиці. З’ясувалось, що важку травму Микола Станкевич отримав не через свою діяльність.

– Потерпілий 1968 народження. Близько 15-00 біля «Урожаю» він їхав у таксі. На дорозі у водія виник конфлікт між іншим кермувальником машини. За попередньою версією, пов’язаний із порушенням правил дорожнього руху. Водій обох автівок зупинились для  з’ясування відносин. У сварку втрутився пасажир  таксі Микола Станкевич, – повідомив прес-офіцер Вадим Кобзар. –  Він  отримав кілька ударів у впав головою об асфальт. Його доставили у лікарню. Відкрито наразі кримінальне провадження за хуліганство. Після лікування буде вилучена історія хвороби і направлена на експертиза. Тоді може бути додаткова кваліфікація, або ще одне кримінальне провадження. Правопорушник, який наніс удари – вінничанин. Йому 30 років. Учасників та свідків події опитують.

Вікторія Снігур