Нарешті це сталося! Вперше у Вінниці відкриє двері для пацієнтів перше приватне стаціонарне відділення від медичного центру «Альтамедика». Аналогів у Вінниці немає.

«Альтамедика» народилася у Вінниці 14 років тому. За цей час лікарі та увесь медперсонал приватного медцентру встигли завоювати довіру у півмільйона пацієнтів! Втім, незважаючи на свій підлітковий вік, «Альтамедика» вирішила цілком «по-дорослому» взятися до справи захисту здоров’я людей. Чим здивує нас приватний стаціонар? На це та інші запитання відповідає головний лікар приватного медичного центру Богдан Шевня.

– У відреставрованому будинку на вул. Магістратській, 44А, котрий довгий час жахав своїм напівзруйнованим виглядом, відтепер розташувалися кабінет сучасної комп’ютерної томографії, кабінет цифрової фіброгастро- і фіброколоноскопії, кабінет УЗД, клінічна лабораторія, сучасний хірургічний стаціонар, обладнаний за останнім словом техніки, комфортабельні палати. У новому відділенні стаціонару будуть проводитись операції з ортопедії — травматології, на молочних залозах, гінекології, проктології, урології, ЛОР. Ось такий широкий спектр послуг.

– Пригадую, що на початку своєї діяльності ваш заклад спеціалізувався як мамологічний центр.

– Саме так. Ми й нині по діагностиці та лікуванню захворювань молочної залози вважаємося експертами. Але час не стоїть на місці, ми пішли далі, і тепер наші пацієнти мають можливість отримувати хірургічну допомогу, і вона надається на рівні європейських стандартів. У нас проводять такі мамопластичні операції, котрі дозволяють жінці змоделювати груди без використання імплантів. Згодом ми зважили всі свої можливості і розширили спектр медичних послуг.

– А коли ж зважилися на відкриття приватного стаціонару?

– Моя колега вже давно виїхала до Німеччини, там працює за спеціальністю. Якось приїхала вона до Вінниці, поглянула на нашу клініку і зауважила: «Богдане Петровичу, у вас тут справді сучасна приватна клініка європейського рівня». І нам дуже приємно від такої оцінки збоку, бо, виходить, всі наші зусилля зробити максимум все для зручності наших пацієнтів не були витрачені марно. Тоді й народилася ідея піти далі.

– Не лише мамологічними операціями славиться медичний центр. Які ще запропонуєте послуги у новому стаціонарному відділенні?

– У цьому ж капітально відремонтованому приміщенні вже облаштований кабінет для комп’ютерної томографії, УЗД-обстежень, ультразвукової цифрової ендоскопії, якої, до слова, у Вінниці ще не було. Все обладнання експертного класу. А ще тут відразу ж можна здати аналізи у сучасній лабораторії і пройти обстеження у вузьких спеціалістів. Все робимо для того, щоб створити для людей максимум комфорту, аби вони могли прийти і отримати все, що потрібно, так би мовити, на одному місці. Без черг і без витрат зайвого часу та нервів. Плюс — дуже зручне географічне розташування нового відділення. Сюди легко добратися з будь-якого мікрорайону Вінниці. Ціни за наші послуги — демократичні і цілком доступні для людей із середнім рівнем прибутків.

– Поділіться, будь ласка, рецептом свого успіху. Якими принципами роботи ви керуєтесь?

– Найперші пріоритети в роботі — якісні послуги. Ми керуємося стандартами доказової медицини, котрі визнані у всьому світі. Наш центр працює за принципом «замкнутого циклу». Пацієнт приходить до нас на обстеження, йому виставляється діагноз, потім отримує або хірургічне лікування, або медикаментозне. Якщо пацієнтові знадобиться провести у нас кілька діб, його забезпечать повноцінним триразовим харчуванням. Спочатку запрацює відділення для дорослих, згодом і для дітей. Таким чином людина лікуватиметься у нас до повного одужання. Все завдяки сучасній апаратурі і дуже точній діагностиці. Та чи не найголовніше наше надбання — висококласні лікарі. Чимало з них мають наукові звання. Стаціонар працюватиме цілодобово, діагностичні прийоми фахівців триватимуть з 9 до 18 години, в суботу з 9 до 14.

Варто лише додати, що «Альтамедика» на Вінниччині — найбільша приватна медична багатопрофільна компанія, де пацієнти можуть отримати практично всі види послуг. І свій авторитет здобула якістю та доступністю.

Ліцензія МОЗУ сер. АЕ №571826 від 11.12.2014 р.