Особистий прийом у громадській приймальні народного депутата Сергія Кудлаєнка в розпал сезону літніх відпусток – не новина.

Народний обранець не зачиняє двері приймалень протягом року і регулярно спілкується з вінничанами.

На черговому прийомі громадян, що відбувся наприкінці минулого тижня, до приймальні завітали 15 вінничан з питаннями благоустрою, оздоровлення дітей, юридичної допомоги та консультацій, а також із соціальними ініціативами та проектами.

«Прошу посприяти із реалізацією ідеї облаштування стадіону, це спортивний майданчик, і жаль, коли такі об’єкти занепадають, це здоров’я та благоустрій нашого міста і потрібно для людей», — пояснив внничанин Володимир Добровольський під час прийому.

«Протягом 3-х років я з дитиною мала можливість пролікуватися у спеціалізованому санаторії, дитина хворіє на ДЦП, путівка забезпечувалась через органи соцзахисту – цього року відмовили, кажуть, немає фінансування, тож прошу прояснити ситуацію та допомогти», — звернулась пані Людмила, мешканка м.Вінниці.

Під час зустрічі були розглянуті всі прохання громадян – частина з них була вирішена оперативно, частина – потребує окремих депутатських запитів та часу, але, за словами Сергія Кудлаєнка, жодне звернення не залишиться без належної уваги.

«Сьогодні більшість звернень стосується допомоги із благоустрою, люди традиційно опікуються ремонтами будівель, і потрібна координація з відповідними органами влади. Підтримав і ряд соціальних ініціатив – це Всеукраїнський фестиваль Бойового гопака, із Федерацією ми традиційно співпрацюємо і проводимо спортивно-патріотичні заходи для молоді. Є гарні ідеї від вінничан поважного віку — допоможемо з оргпитаннями з організації корисного дозвілля для них», — зазначив під час зустрічі Сергій Кудлаєнко.