Вінничанка Наталія Жданова у розпачі. Вона стала жертвою молодиків, які цеглою розбили скло у її автомобілі. Знайти зловмисників поки не вдалось. Жінка просить у правоохоронців знайти хуліганів, бо підозрює, що такі історії невдовзі будуть масові…

– Мешкаю я у центрі міста — на вулиці Хлібній. Під будинком постійно паркую машину і ще жодних проблем не було. Напередодні я погано почувалась, то ж прийняла препарати. Але вночі прокинулась від звуку сигналізації своєї автівки. Коли виглянула із балкону, ліхтарі на вулиці були вимкнені. А біля моєї машини проходили три підлітка 14-17 років. Одягнені у світлий одяг, мали рюкзак. Настрій у них був веселий, -пригадує Наталія Жданова. – Я подумала, що це вони бешкетували та випадково зачепили мою автівку, тому спрацювала сигналізація. Жодних поганих думок не було, тому лягла спати. Вранці сіла у машину й помітила, що ззаду повністю розбите скло. Цеглина знаходилась поряд із будинком. На місце я викликала поліцію. Вони вислухали та взяли пояснення. Жодного фото не було зроблено, із цегли не взяті відбитки пальців, хоча це можна зробити. Наприкінці правоохоронці заявили, що переглянуть камери відеоспостереження і щоб я опізнала молодиків. І поїхали собі.

Чесно кажучи, я вражена пережитим. Бо ті хлопці не виглядали такими, кому потрібні кошти й вони пішли на злочин. Для них це була банальна розвага. І жертвами хуліганів можуть стати інші вінничани. Тому потрібно їх негайно шукати!

Жінка додає: замінити скло вона поки не може, адже виплати страхової у її випадку не передбачені, а знайти нове важко, адже машина із Америки, треба замовляти. Тому доведеться ще довго їздити із поліетиленовою плівкою.

У прес-службі обласної поліції підтвердили даний факт і ось що повідомили.

– На місце події виїжджали патрульні, які відібрали у заявниці всі пояснення. Відомості про подію внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень. Попередньо відомо, що до правопорушення можуть бути причетними неповнолітні. Наразі проводиться робота щодо встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Валентина Лісова