Про серйозність події можна вже судити зі складу поважного журі, до котрого увійшли знамениті зіркові хореографи: Раду Поклітару (Молдова), Влад Яма (Україна), Пен Лю (Китай), Амадор Лопес та Олег Серафим (Україна), Марк Орловський (Україна).

До фіналу, котрий цього літа відбувався у Рибаківці на Миколаївщині, дійшли найкращі з кращих. Наші барські зірочки зразкового дитячого колективу спортивно-бального танцю «Денс-стиль», керівниками якого є професійні тренери Любов Назарова та Наталя Антонюк, ще в першому турі, що відбувався у Хмельницькому, здобули Гран-прі. Суддя Раду Поклітару особисто похвалив танцюриста Олексія Смеречинського. У Вінниці Влад Яма відзначив талант Владислава Осіпова. А в Рибаківці на барчан чекав справжній тріумф — три перших місця і найвища нагорода — Гран-прі. Крім кубків, цінних подарунків, грамот та медалей, хлопці та дівчата натанцювали на премію 10 тисяч гривень!

Судді були в захваті від майстерності виконання танців нашого колективу та одноголосно поставили найвищі бали. Хореографічна композиція «Журавлі», яку виконувала старша група колективу, зайняла перше місце, дует у складі Олексія Смеречинського та Діани Колосович з хореографічною композицією «Танці –шманці» здобув перше місце, дует у складі Назара Асихіна та Діани Захарчук з композицією «Ботани» також зайняв перше місце, і хореографічна композиція «Вибух енергії», яку виконувала середня група, здобули найвищу нагороду — Гран-прі.

Діти були в захваті від усього, це було неперевершено! Набравшись сил, натхнення та енергії, повернулись додому для вивчення нових постановок та нових досягнень.

Ілона ВАЛЬТЕР