Відразу двох наркоторговців затримали вінницькі поліцейські. Спершу вночі на вулиці Шмідта оперативники затримали 27-річного вінничанина. У його сумці знайшли 350 таблеток екстазі, 500 психотропних марок ЛСД, близько 2 кг марихуани елітних сортів, близько 300 г амфетаміну та 200 г дизайнерського наркотику PVP — так званої «солі»…

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, затриманий і організував оптове постачання наркотиків особам, які за допомогою Інтернету продавали їх у Вінниці — робили «закладки» на вулицях міста. Електронні адреси для потенційних покупців наркоторговці малювали на будинках. А загальна вартість вилученої наркоти на «чорному ринку» становить близько півмільйона гривень. Затриманому вже оголосили про підозру, а суд взяв його під варту на два місяці із можливістю внесення 520 тисяч гривень застави.

Тим часом на Вишеньці затримали й 21-річного «закладчика» наркоти. Вже відомо, що юнак «…займався реалізацією наркотичних речовин шляхом встановлення «закладок» на вулицях Вінниці». В основному, промишляв на Вишеньці. Далі фотографував результати своєї «роботи». Фото «закладок» надсилав покупцям у соцмережах та різноманітних месенджерах». У його сумці знайшли 47 пакетиків з марихуаною, наркотичними «солями» та амфетаміном.

– У винайманій квартирі чоловіка вилучили електронні ваги, два пакетики з речовиною рослинного походження, психотропні пігулки та гроші, отримані злочинним шляхом. Оперативники виявили ще чотири «закладки», що встиг зробити підозрюваний до свого затримання, — повідомили у прес-службі поліції.

За попередніми даними правоохоронців, ці двоє затриманих молодих людей не пов’язані між собою. Цікаво, що вони раніше не судимі. Встановлюються усі їхні обсяги злочинної діяльності та кому саме збували наркоту…