Того дня 40-річний Євген зі своєю 62-річною мамою почули шум у тамбурі. Жінка вийшла із квартири, аби пересвідчитись, чи все добре. Раптом на неї напали двоє у масках та заштовхали назад до помешкання. Далі події розвивались там. Жінка закричала і попросила сина про допомогу. Один із нападників вдарив її зброєю в обличчя, забрав у Євгена сумку із грішми та вистрелив у ногу. Яка саме це була зброя — поки невідомо. Але, скоріш за все, це був бойовий пістолет або перероблений під бойові патрони. Вже після того  бандити у масках дійшли до такого цинізму, що викликали «швидку допомогу», адже перед тим розбили мобільні телефони потерпілих. Після того бандити залишили квартиру. Втім, дорогою до лікарні Євген помер. Відомо, що власної родини у нього не було, але він зустрічався із дівчиною. Проживав із мамою та собакою бійцівської породи.

Поки що правоохоронці не озвучують версії даного злочину. Та як розповіли нам у достовірних джерелах, мама загиблого займалась обміном валюти, і того дня родина мала при собі близько 10 тисяч гривень. І зараз вона дуже важко переживає втрату сина та картає себе… Прощались із Євгеном цього вівторка біля рідного дому.

Нині вінницькі правоохоронці активно займаються пошуком бандитів. Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 187 КК України (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років. Наразі вінницькі оперативники розшукують злочинців.

Віталіна Володимирова