«Гарячий» конкурс проводили у заміському комплексі Butterfly, імпровізований подіум створили просто біля басейну.

У програмi вiдбулось чотири дeфiлe: у вeчiрнiх дизайнeрських сукнях від відомої дизайнерки Олександри Хедоян, у колeкцiї круїзного одягу від PANNA boutigue, у eксклюзивнiй бiлизнi вiд Victoria’s Secret та у купальниках від українського виробника Anabel Arto.

З кожним дефіле на конкурсантках, а їх було 10, ставало все менше і менше одягу, і вже у вечірньому світлі дівчата презентували свої досконалі тіла у відкритих купальниках та спідній білизні.

Того вечора спекотно було всім, та особливо – членам журі: Валентину Порохняку, Миколі Міщенку, Нейбі, Лілії Кіш, Анні Пилипенко, яким виявилось нелегко обрати найкращу та найгарячішу конкурсантку.

Зауважимо, що до фінального етапу конкурсу вінничанки готувались понад три тижні. За цей час дівчатам довелось добряче потренуватись у спортивному залі та відточити декілька видів дефіле.

У результаті голосування беззаперечну перемогу здобула 18-річна студентка Донецького національного університету, майбутній маркетолог Марина Сотник.

– Це дуже приємна перемога, я рада, що мої зусилля, а я безперестанку працюю над самовдосконаленням, дають результат. Мене вразила організація «Міс бікіні», все було дуже круто, ще й подарунки класні отримала. Для мене цей конкурс краси – це ще й тренування перед наступним важливим кроком у моїй модельній кар’єрі – участь у конкурсі краси «Міс Вінниця-2019». Я вже активно готуюсь до нього.

«Першою віце-міс» та «Другою віце-міс» стали відповідно Олена Козуляк та Галина Котвіцька. Гостей заходу чекала цікава шоу-програма за участю відомих співачок Лілії Кіш та Нейби – гурту «Пантерас», креативні фотозони, жива музика, танці. А після офіційної програми усі бажаючі залишились на after party та купання у басейні.

– Була дуже інтенсивна підготовка до конкурсу. І, дякувати Богу, все пройшло навіть краще, ніж ми очікували. Тому, звичайно, в 2019 році ми організуємо третій по рахунку «гарячий» конкурс «Міс бікіні». Ми вже маємо багато цікавих ідей, а коли ще є люди, які тебе підтримують, гарні дівчата та щире бажання зробити все на найвищому рівні, то саме так і виходить. А Марина Ситник – дівчина, яка справді дуже гідна цієї перемоги. У неї велике майбутнє в професійному моделінгу, от побачите, – розповіла Катерина Просяннікова, співорганізатор конкурсу.