Кадрові перестановки відбулись у обласній поліції. Анатолій Присяжнюк, колишній начальник міського відділку Вінниці та управління матеріально-технічного забезпечення обласної поліції, отримав призначення до Тиврова.

– Відповідним наказом з 23 серпня Анатолій Присяжнюк призначений начальником Тиврівського відділення поліції, а начальником обласного управління матеріально-технічного забезпечення став полковник поліції Олександр Плем’яник, який раніше керував тиврівською поліцією, — повідомили у прес-службі ГУНП області.

– Відомо, що А. Присяжнюка розглядали на посаду, яку зараз посідає Юрій Педос. Далі – на керівника обласної патрульної поліції, що, до речі, останнім часом активно лобіювали деякі політдіячі. Посада у Тиврові виглядає на цьому фоні явним пониженням, — кажуть активісти. — За неофіційною інформацією, з високих кабінетів Києва сюди надійшла команда – начальника та наближених до нього заступників якнайшвидше відправити на пенсію… Натомість у нас обійшлись «малою кров’ю», відправивши його до району… Чи надовго?

А от керівник штабу обласної поліції полковник Сергій Павленко нині на лікарняному. Це нам повідомили у прес-службі обласної поліції. За неофіційною інформацією, на службу після лікарняного керівник буцімто не вийде… Тож ротації у колективі наших правоохоронців триватимуть й надалі?