Динамічний розвиток міста Вінниця та її інфраструктури створює перспективи для напрямку HoReCa. Тому проведення масштабного бізнес-інтенсиву «HoReCa.ReStart» для розвитку готельно-ресторанної сфери є важливим та затребуваним.

Вперше у нашому місті зустрінуться кращі ресторатори й отельєри України, поділяться історіями успіху, трендами та прогнозами розвитку галузі із 150 учасниками заходу.

Надія Лисецька – організатор заходу, президент Вінницького Клубу ділових людей, керівник Центру підтримки бізнесу:

«Наш бізнес-інтенсив для початківців та професіоналів сфери HoReCa, які зацікавлені отримати реальні інструменти для розвитку та перезавантаження свого бізнесу. Вперше у Вінниці ми створимо майданчик для обміну досвідом, знаннями та нововведеннями між представниками індустрії гостинності. Учасники заходу матимуть можливість ознайомитися з основними тенденціями та успішними бізнес-кейсами в сфері HoReCa, а також посилити стратегію розвитку свого бізнесу».

– Наскільки сфера гостинності важлива в туристичному портреті міста?

Владислав Скальський, заступник міського голови Вінниці:

“Вінниця має величезний потенціал до залучення туристичних потоків. Місто має що показати: як історичну спадщину, так і може надихати своїм сьогоденням. Якісна конверсія потоку, реалізація яскравих проектів для залучення ще більшої кількості туристів — найголовніше завдання як для міста в цілому, так і для індустрії гостинності зокрема. Ми повинні вибратись із колишньої парадигми розвитку ресторанного бізнесу «для себе і для своїх». Вже є досить велика кількість закладів, створених для зовнішнього клієнта. І вони будуть поступово примушувати змінюватись/трансформувати бізнес-модель інших учасників ринку. Якісні ноу-хау, успішні кейси для натхнення вінницького бізнесу та виходу на нові рівні — це те, що очікується від таких заходів, як бізнес-інтенсив «HoReCa.ReStart».

Валерій Сиверчук, ресторатор, співвласник мережі кав’ярень «Чорна Кішка, Білий Кіт», гастробару «Батискаф», ресторації «Червоний Цапелін»:

«Великий потенціал Вінниці як туристичного міста на сьогодні наштовхнувся на недостатній розвиток у сегменті HoReCa. У нас не вистачає як в цілому закладів громадського харчування, так і, ще більше, закладів сучасних, швидких, урбаністичних, з демократичним цінником та яскравою комунікацією. Завдяки таким бізнес-інтенсивам можна істотно підвищити завзяття вінницьких підприємців до створення сучасних локацій, які здатні забезпечити високий прибуток для власника та бути туристичною окрасою міста над Бугом».

Усі запрошені спікери бізнес-інтенсиву є висококласними професіоналами своєї галузі, які поділяться власним досвідом, як зробити бізнес успішним та вивести його на вищий рівень розвитку. Серед них Дмитро Борисов (м.Київ) — ресторатор, засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Саме про його ресторани люди пишуть захопливі відгуки і викладають фото у соціальних мережах.

Андрій Валовий (м. Львів) — засновник гастрономічного проекту «13 Шефів», експерт у сфері HoReCa, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», розповість про стандарти та безпеку в цьому бізнесі.

Людмила Калабуха (м. Львів) — бізнес-тренер, коуч, автор бестселера з продажу та переговорів, поділиться секретами комунікації та розповість, наскільки важливий нетворкінг з гостем.

Презентацію Подільської кухні проведе Олена Павлова, дослідниця подільської кухні, гастрогід та етнограф.

Інші спікери також подискутують про професійну етику та стандарти обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі. Детальніше на horeca.in.ua

Обов’язкова реєстрація до 06 вересня 2018 на https://clck.ru/EEZSX.

Захід організовується Центром підтримки бізнесу м.Вінниця, заснованим на базі Вінницького клубу ділових людей за підтримки ЄБРР (Європейського Банку Реконструкції та Розвитку) у рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business