Конкурс відбудеться 25 листопада в Мінську. Приємно, що серед десяти українських фіналістів є і вінничанка — 11-річна Даринка Красновецька. Вона виступає з композицією «Say love», слова до якої написала спільно з Володимиром Шариковим.

– Нам не віриться, що Даринка у фіналі. Це неймовірне щастя. Паралельно ми виклали у соцмережі живе виконання пісні, аби вкотре довести, що донечка має великий талант, а не замість неї витягує бек-вокал, – кажуть рідні вінничанки. — Даринка з раннього дитинства займається грою на фортепіано та вокалом у майстерні «Зоряна мрія». А її наставником та викладачем є Віра Майборода. Крім того, відвідує у столиці музичну академію Олександра Пономарьова. У 2017 році вона перемогла на «Чорноморських іграх». А ще вона з третього разу нарешті пройшла на «Голос. Діти», заспівавши пісню Джамали «1944». А місяць тому на дитячому фестивалі «Чорноморські ігри-2018» заспівала французьку пісню «Je suis malade» Лари Фабіан. У результаті здобула перемогу в категорії «Дівчата — середня група». Чарівний голос дитина успадкувала від бабусь. Одна із них — 62-річна Тетяна Красновецька — свого часу брала участь у таких проектах як «Х-фактор» і «Танцюють всі».

Чи потрапить талановита вінничанка на міжнародний конкурс «Дитяче Євробачення-2018» — вже зовсім скоро вирішить журі, у складі якого фронтмен відомого українського гурту «Антитіла» Тарас Тополя, співачка Олександра Кольцова, LAUD, Софія Куценко, а також народна артистка України Марія Бурмака.

Вікторія Снігур